Гончарук перед відставкою з посади прем’єр-міністра таємно збирав уряд
25.05.2020 11:16

ЗМІ дізналися про таємну зустріч частини міністрів уряду Гончарука. Вона відбулася незадовго до скандальної відставки Кабміну.

Наприкінці лютого тоді ще прем’єр-міністр Олексій Гончарук у підвалі офісного будинку зібрав частину міністрів свого уряду. Про це в понеділок, 25 травня, повідомила “Українська правда”.

28 лютого Олексій Гончарук, ще прем’єр, запросив на таємну зустріч частину — десь чверть — міністрів свого уряду. Зустріч відбулася в Києві на Подолі, у підвальній кімнаті офісу організації BRDO, де Гончарук працював до призначення головою уряду.

Як повідомляється, Гончарук тоді заявив, що в нього була розмова із Зеленським, і за підсумками цієї розмови прем’єр зрозумів про скору відставку. За його словами, президент тоді був готовий залишити в наступному уряді всіх, крім міністра культури Бородянського.

У публікації також були перераховані деякі учасники тієї зустрічі. Як повідомляється, це Денис Малюська, Дмитро Кулеба, Олександр Оржіль, Володимир Бородянський, Владислав Криклій та Анна Новосад.