Шмигаль заговорив про «нездорові амбіції» деяких міністрів
25.05.2020 12:29

Денис Шмигаль, прем'єр-міністр України, запевняє, що жодних великих конфліктів між міністрами чи урядовцями і Офісом президента Володимира Зеленського наразі немає. Водночас очільник Кабміну згадав про наявність нездорових амбіцій у деяких міністрів.

"Сьогодні в Кабміні відкритих конфліктів немає. Можливо, є щось особисте у міністрів, але такого, щоб хтось затявся і тому робота стоїть, то такого немає. Це добрий знак", — заявив Шмигаль «Українській правді».

На його думку наявність амбіцій у членів уряду не є проблемою.

"Всі міністри амбітні люди. У когось амбіції здорові, у когось — ні. Всі їх по-різному реалізують. Хтось хоче медійності. А хтось тихо робить свою роботу. У Лазебної (глава Мінсоцу — ред.) дуже швидко всі ініціативи проходять. Тихо, скромно, але вона дуже швидко просувається. Тому амбіції міністрів це не проблема", — резюмував прем'єр.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що у міністра охорони здоров’я Максима Степанова «запаморочення від успіху», оскільки «він відчуває себе медіазіркою». Джерела в уряді зазначили, що група піарників глави МОЗ працює над його впізнаваністю у ЗМІ, а сам Степанов планує стати наступним прем'єром.