Ляшка звинуватили у самопіарі на темі коронавірусу
28.05.2020 18:30

Вірити Ляшку — це себе не поважати. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів український лікар, громадський діяч; экс-міністр охорони здоров'я України; народний депутат України 8 скликання Олег Мусій.

Коментуючи заяву Ляшка про те, що 22 червня ми вже вийдемо на нуль по захворюванню на COVID, наш співрозмовник зазначає наступне: «Пан Ляшко вирішив після “успіхів” і спроб балотуватися в політику — в мери Києва, ще й отримати Нобелівську премію, бути бабою Вангою».

«Ніяких даних немає, і робити такі пустопорожні заяви, до речі, це вже не перша заява Ляшка, яка протирічить його словам ще тижневої давності і не має нічого спільного ні з науковим обґрунтуванням, ні з епідемічною ситуацією в світі», - додає екс-міністр охорони здоров'я.

За словами нашого співрозмовника, коментувати здогадки Ляшка — це просто виглядає смішно і непрофесійно.

«Це виключно для самопіару. Людина без освіти, без досвіду професійного, незаконно призначена, і когось вона представляє», - зауважив громадський діяч.

Щодо можливого майбутнього по захворюванням коронавирусом, то на думку українського лікаря, треба дивитися тільки в динаміці. Постанову Кабінету міністрів, яку прийняли про вихід з карантину, наш співрозмовник сприймає серйозно, тому що там є чіткі критерії, яких треба досягнути для того, щоб послаблювати карантин.

«От це виглядає професійно. А якісь заяви, що “я собі так бачу, я собі так знаю”... До речі, Ляшко три місяця тому на повному серйозі на зустрічі з президентом Зеленським запевняв про повний захист лікарів і готовність системи охорони здоров'я України до пандемії, а вчора заявив, що лікарі хворіють і система не готова до сьогоднішнього дня. Вірити Ляшку — це себе не поважати», - зрезюмував наш співрозмовник экс-міністр охорони здоров'я України Олег Мусій.