З'явилися кандидати на вакантні посади в уряді
02.06.2020 11:07

"Слуга народу" на засіданні фракції обговорила питання перестановки в Кабінеті міністрів. Народні обранці визначилися з кандидатами на посади міністрів культури та екології.

Про це написала заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ASPI news.

За словами Кравчук, міністром культури "слуги" делегують голову Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександра Ткаченка. На голову Комітету замість Ткаченка фракція підтримує Микиту Потураєва.

На вакантну посаду в Конституційному Суді від Верховної Ради СН підтримала кандидатури вченого-конституціоналіста Кичуна Віктора Івановича. Вадим Пристайко працюватиме послом України у Великій Британії. Вакансію віце-прем’єра з євроінтеграції займе Ольга Стефанішина – колишня директорка урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції. Романа Абрамовського на посаду міністра екології рекомендував не лише профільний комітет, але й схвально висловились депутати-мажоритарники і керівники інших комітетів.