Під Кабміном ресторатори зібрались на протест
02.06.2020 12:42

у Києві розпочалася нова акція протесту - ресторатори зібралися під будівлею Кабінету міністрів України з вимогою зняти обмеження на роботу закладів.

Про це повідомляє Pavlovsky News.

"Інстаграмний флешмоб #відкрийресторани прийшов з онлайну в оффлайн під стіни Кабінету міністрів", - пояснили у виданні.

Як зазначається, на протест вийшли представники різних ресторанів, які були одягнені під тематику свого закладу. Як видно на фото, на акції присутні представники ресторанів кавказької кухні у традиційних папахах (чоловічий головний убір).

Так, під час протесту активісти голосно б'ють тарілки та дзвенять у металевий посуд. Деякі з мітингувальників прийшли з плакатами "Ми безпечніше ніж метро і маршрутки", "Мільйони безробітних", "Відкрийте ресторани" тощо.

о слова, ресторатори хочуть, щоб їм дозволили роботу не лише на літніх майданчиках, але і всередині. Також найбільше страждають ті, у кого немає терас в закладі. За словами власників бізнесу, всередині закладів можна ретельніше проводити дезінфекцію та інші епідеміологічні заходи на тлі запуску метро.