«Слуга народу» привітав партію Порошенка
19.06.2020 09:00

Народний депутат від партії «Слуги народу» Микита Потураєв переконаний, що у моно більшості є багато тих, хто незадоволений роботою уряду, що й позначилось на голосуванні за його програму.

Про це він розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи слова «Європейської солідарності» про кінець епохи моно більшості, Микита Потураєв зазначив, що може лише порадіти за такий аутотренінг партії.

«Я радий, що людям комфортно просинатись з думкою про те, що сьогодні кінець монобільшості, і засинати з цією думкою. Якщо їм так краще спиться, то я завжди за те, щоб люди жили у комфорті. Про кінець епохи монобільшості кажуть щотижня, починаючи з листопада. Ну, хай і далі кажуть, я можу тільки привітати такий аутотренінг, таку психологічну реабілітацію для людей», - сказав він.

Нардеп також прокоментував і голосування за програму уряду, за яку клопотав сам президент.

«Тут слова навіть зайві тому, щ оце уряд, який формувався за активної участі президента. Ми всі одна команда, і звичайно, що президент просив підтримати програму уряду. Щодо того, що не вистачило голосів, я там насправді бачу дуже різні мотивації, і вони не пов'язані з якимось олігархічним впливом, але і це можна розглядати. Але є у нашій фракції люди, які незадоволені діяльністю МВС, є ті, хто незадоволений роботою Міністерства енергетики», - пояснив Потураєв.