ЧП у Бердичеві: п’яні чоловіки влаштували погром у магазині і підрізали хлопця
23.06.2020 13:37

Потихеньку звіріють жителі славного міста Бердичева – чи то карантин так подіяв на людей, чи коронавірус просто став тим лакмусовим папірцем, який змусив деяких проявити свою справжню сутність, але у зараз у місті раз за разом стаються надзвичайні події, пише berdichev.biz.

Тільки вчора ми писали про неадекватного бердичівлянина, який на Центральному ринку побив продавчиню за зауваження надіти маску, як є нова кримінальна подія. І трапилася вона у понеділок, 22 червня в продовольчому магазині на зупинці Дитячого світу.

Як повідомили нам у Бердичівському відділі поліції, близько 18:30 до магазину зайшло два п’яних чоловіка, у яких виник конфлікт з продавцями і вони почали поводити себе агресивно. Один з них зірвав з продавчині захисну маску, на допомогу жінці прийшов майстер, який якраз ремонтував термінал і знаходився у приміщенні.

Неадекватних покупців вдалося виштовхати на вулицю, після чого один з низ розбив вітрину морозильної камери яка стояла поряд з магазином і осколком скла наніс різані рани молодому хлопцю 2002 року народження. Той стояв на автобусній зупинці і теж став учасником конфлікту, намагаючись допомогти вгамувати неврівноважених чоловіків. В результаті для постраждалого довелося викликати Швидку допомогу.

Всі обставини події з’ясовують працівники поліції, ведеться слідство.