Політичної партії «Слуга народу» не існує - є просто клоуни
24.06.2020 12:30

Український науковець, політолог і доктор політичних наук Валентин Бушанський переконаний, що якби українці не були такими байдужими, то президентство Зеленського вже б давно дійшло кінця.

Про це він розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи опублікований звіт про довіру президенту, в якому майже 50% опитаних не довіряють Зеленському і його партії, політолог зазначив, що це через тотальне невиконання передвиборчих обіцянок.

«Мене хвилює не те, чому 50% вже не довіряють президенту. Мене цікавить інше: де мізки у інших 50% громадян України — це раз, де очі — це два, і де вуха — це три. Тобто 50% українців сліпо-глухо-німі, до того ж ідіоти. У пана президента були передвиборчі обіцянки — першій момент, другий момент — передвиборчі обіцянки були у партії “Слуга народу”, яка є тотожною щодо особи пана президента. Де реалізація тих обіцянок, які давав пан президент? – Немає!», - сказав Бушанський.

Він наголосив, що президент показав себе як неефективний управлінець та людину, що не терпить навіть конструктивної критики.

«Ми бачимо абсолютний провал кадрової політики, неефективність діяльності урядів, абсолютний провал і деградацію парламентаризму в Україні. Ми бачимо, що політичної партії “Слуга народу” не існує, а є просто клоуни. І ми бачимо президента, якій з'їжджає на ідіота, коли його піддають критиці. Тобто передвиборчі обіцянки він не реалізував, навіть натяку на те, що він здатен їх реалізувати, ми не бачимо, навіть натяку на те, що пан президент може зібрати навколо себе інтелектуальних людей, ми теж не бачимо. Ми бачимо дилетантство, ми бачимо безвідповідальність, ми бачимо клоунаду і окозамилювання. Ось що ми бачимо в діяльності пана президента», - сказав співбесідник.

Бушанський також зазначив, що через карантин кар’єра Зеленського як президента закінчилася б, якби люди не закривали очі на його провальну політику.

«Останнім цвяхом в труну рейтингу пана президента міг стати карантин, однак люди поводяться, як вівці, які люблять, коли їх стрижуть, і з нетерпінням очікують, коли вони попадуть в ковбасний ряд. Люди живуть в ситуації абсолютного нонсенсу і намагаються просто-напросто на це не звертати увагу. А щоб на це звертати увагу, треба виходили на Майдан, тому що всьому є межа. От ми і живимо в країні, де люди намагаються, по Фрейду, займатися виключеннями, раціоналізацією, запереченнями і ауто агресією», - резюмував він.