В Одесі з'явиться перший кіно-маршрут
10.07.2020 09:30

У зв’язку з COVID-19 та активним розвитком внутрішнього туризму в Україні та Одеській області зокрема, попит на туристичний продукт істотно зріс, паралельно сформувавши запит на культурний. Як, відомо, Одеса та область неодноразово ставали сценою для зйомок відомих фільмів. Це надихнуло засновниць проекту на створення кіно-маршруту.

MoreFilm.Fun, саме таку назву отримав проект, що реалізовуватиметься представниками компанії «ГО "СМС"» та «UnexploredCity».

«MoreFilm.Fun — проект, створений на перетині двох дисциплін — кіно та IT. Це спроба представити південну Пальміру в іншому амплуа. Експеримент, що має на меті не тільки урізноманітнення відпочинку українців, але й їх занурення у море кінематографу» — Марина Черновол.

Наразі проводиться маркетингове дослідження щодо кіно-асоціацій внутрішнього туриста із Одесою. Після цього буде сформовано рейтинг, завдяки якому визначать ТОП-15 локацій, на основі яких буде складено маршрут.

Скориставшись посиланнями, можна прийняти участь в опитуванні, відповівши на питання щодо ваших особистих кіно-вподобань.

Проект MoreFilm.Fun реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм. Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та Офісу розвитку малого та середнього підприємництва (SME.DO ) при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.