Корчинський: Після геїв-козаків почнуть знімати фільми про нетрадиційні стосунки АТОшників
22.07.2020 12:17

Ті, хто знімав це кіно, очікують цілком раціонально, що їм за це переламають ноги, а потім вони за це попросять притулок у Швеції, і їм його дадуть. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів політик і письменник Дмитро Корчинський, коментуючи завершення 19 липня зйомок неоднозначного фільму про геїв-козаків.

На думку нашого співрозмовника, сьогодні відбувається загальна деморалізація Європи, зокрема і України, де все священне і достойне має бути опущене і скомпрометоване.

«Це система. Останні 2-3 роки це проводиться, і ясно, що доберуться і до цього своїми липкими рученятами. Вчинити таке самогубство Європи і цілого світу неможливо політологічними і соціологічними категоріями, тільки ідеологічними. Це перемога маніхейства над здоровим глуздом, над християнською цивілізацією. От так це і виглядає», - розтлумачує політик.

Дмитро Корчинський вважає, що невдовзі будуть зніматися подібні фільми не тільки про козаків, а, наприклад, про геїв в АТО.

«Скоро гетеросексуали будуть в меншості. Не зняти фільм, в якому основні дієві особи не гомосексуалісти, вже буде неможливо», - резюмував наш співрозмовник письменник Дмитро Корчинский.