Верещук стала причиною падіння рейтингу «Слуги народу»
14.08.2020 15:07

Політолог, історик і публіцист Олександр Палій вважає, що одним з факторів падіння рейтингу «Слуги народа» у Києві стала Верещук.

Про це він розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи нещодавнє соціологічне дослідження Разумкова, яке показало спад рейтинга «СН» Олександр Палій відмітив, що у цьому не бачить нічого дивного, адже політика партії вже давно бажає ліпшого.

«Що стосується київських мерських виборів, я думаю, що чекати якогось зламу з їхнього боку позитивного дуже важко, тому що ми бачимо, що кадрові рішення стають все гірші і гірші у Зеленського. Вони не покращуються з часом, а погіршуються. Уявити, що динаміка зміниться і Зеленський піде до гори, теоретично можна, але на практиці ніщо про це не свідчить», - сказав він.

Політолог також припустив, що така ситуація з рейтингом склалась, в тому числі, і через Верещук чиї непатріотичні гасла та минуле налаштовують електорат не лише проти неї, а і партії.

«І через Верещук в тому числі. Коли людина іде в Києві, де виборці переважно патріотичні, і оголошує медведчуківські гасла з медведчуківських каналів, звичайно, що це підриває довіру. І що Верещук може показати щодо себе? Вона показує, що вона жінка. Ну так, єдина її відмінність те, що вона жінка. А все решта - у неї дуже не успішне мерство в Раві-Руській, де люди згадують її поганими словами. Вона що, після провалу у Раві-Руській в Київ на підвищення піде чи що? Тобто логіки немає», - пояснив Палій.