Саакашвілі пообіцяли найкраще харчування в тюрмі
09.09.2020 08:29

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі в грузинській в’язниці буде забезпечений найкращим харчуванням, як і всі інші ув’язнені. Про це заявила міністр юстиції Грузії Теа Цулукіані, передає грузинська телекомпанія “Руставі 2”, інформує УНН.

“Сьогоднішня (грузинська) в’язниця управляється за найвищими міжнародними стандартами. У нього буде найкраща їжа. У листопаді було заборонено навіть (використовувати) заморожене м’ясо, і ми годуємо укладених свіжим м’ясом і сезонними фруктами і розробили кілька типів меню”, — пояснила міністр.

Вона зазначила, що в грузинській пенітенціарній системі всі засуджені отримують рівні умови, незалежно від того, хто вони. “Кажу це чесно, для нас всі ув’язнені однакові”, — зазначила Цулукіані.

Глава Мін’юсту також заявила, що Саакашвілі "не зможе викликати хвилювання в Грузії", незалежно від того, знаходиться він на волі або у в’язниці, оскільки діюча політична влада в державі досить сильна.

Нагадаємо, 7 вересня Саакашвілі заявив, що готовий очолити уряд країни в разі перемоги його прихильників на парламентських виборах. Вони заплановані в Грузії на 31 жовтня.