Зеленський впевнений, що “Слуга народу” виграє місцеві вибори
15.09.2020 07:29

Провладна партія “Слуга народу” виграє місцеві вибори в Україні, які відбудуться 25 жовтня. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю Wiener Zeitung, передає УНН.

“Національні вибори і місцеві вибори — це різні речі хоча б тому, що явка на національних виборах набагато вище. Але я впевнений, що „слуги народу“ теж виграють місцеві вибори, якщо скласти всі результати. Мова йде не стільки про конкуренцію між політичними партіями, скільки про мерів і місцевих радах”, — заявив Зеленський.

За його словами, більшість мерів “просили стати кандидатами від “Слуги народу”.

“Ми відмовилися. Багато з цих мерів перебували при владі від 10 до 20 років. І що вони зробили? Парки та фонтани створені замість того, щоб вирішувати проблеми. Багато також саботували державні заходи з коронавіруса, такі як вимога масок і дозволені масові заходи, тому що це приносить популярність. Тому ми вирішили, що краще запропонуємо своїх кандидатів, навіть якщо вони не так добре відомі”, — сказав Зеленський.

Нагадаємо, він також вважає, що на окупованому Донбасі справи йдуть погано, а якщо терпіння людей там в якийсь момент вичерпається, можуть виникнути заворушення, проте це не вигідно Україні.