Венедиктову звинуватили в заангажованості. І ось чому
15.09.2020 15:00

Ні Зеленський, ні ВР не роблять нічого аби прибрати корупціонера з посади директора НАБУ. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України-From-UA розповів нардеп із фракції "Європейська солідарність", член парламентського Комітету з питань бюджету Олексій Гончаренко.

Коментуючи заяву Венедиктової, яка сказала у Раді про тиск, про політичну справу Ситника, наш співрозмовник зауважив наступне: «Ніякий виступ, нічого вона, по суті, не сказала».

На думку нардепа, Венедиктова, на жаль, є абсолютно політично заангажованим генпрокурором.

«Вона перша жінка генпрокурор в Україні, як і богиня Феміда жінка, тільки у богині Феміди пов'язка на очах, а у неї квіток “Слуги народу” в кишені, ним вона і керується», - додав парламентарій.

Щодо справи Ситника, то за словами нашого співрозмовника, немає ніякої справи Ситника.

«Ситника потрібно було давно звільнити з посади, це правда, але це питання не до Венедиктової. При чому тут вона? Це питання до Зеленського, до ВР. І на жаль, ні Зеленський, ні ВР не роблять те, що мали б зробити, щоб прибрати корупціонера з посади директора Національного антикорупційного бюро», - резюмував наш співрозмовник нардеп із фракції "ЄС" Олексій Гончаренко.