Волонтер: Іловайський коридор організували Коломойський і Хомчак
18.09.2020 18:46

Іловайський коридор організували Ігор Коломойський та начальник Генерального штабу Руслан Хомчак. Про це у своєму telegram-каналі написала волонтер Маруся Звіробій.

Зазначимо, що влітку 2014 року Хомчак був командувачем сил АТО у районі Іловайська. У своєму дописі Звіробій розкритикувала закон про реформування військкоматів (№3553), який Рада ухвалила днями, і спрогнозувала наслідки дії документу.

«..... це дуже по Бенявськи в разі агресії кинуть додихать тих, хто не додох минулого разу, коли Беня з Хомчаком Іловайський коридор організовували. Хомчак знову з'**** й кине на розстріл особовий склад і в російському тирі ляжуть вічно не задоволені, справжні експерти з війни, які її жерли лопатами з потом і кров'ю загиблих побратимів. Всіх поховають з почестями і зі сльозами на очах гавноактор зеленський запропонує капітуляцію бо в нас воїни гинуть. Занавєс.

Далі поліцейська УНР, союз з росією і Білоруссю, табори для українців, підвали для патріотів, переслідування за синьо-жовту символіку, а за червоно-чорну розстріл без суду і слідства. Кому надто нереалістично, тому рекомендую згадати нові порядки в ОРДЛО», - написала вона.

Нагадаємо, на посаду Головнокомандувача Хомчак був призначений за рекомендацією колишнього очільника ОП Андрія Богдана. А за час його керівництва, українська армія деградує, кажуть експерти.

Серед причин називають той факт, що військові не поважають Хомчака за історію з Іловайськом, а також через спроби встановити муштру у ЗСУ на радянський манер.

Також Хомчака не сприймають в армії через ініційовані ним скорочення бойових офіцерів, що мають військовий досвід. Останніх він замінює "канцелярськими" кадрами, які ніколи не були на фронті.