Кампанія кандидата від «Слуги народу» у Борщагівській ОТГ розпочалася з плагіату
21.09.2020 09:46

16 вересня депутат Софіївсько-Борщагівкої сільради, керівник обслуговуючих компаній ЖК "Софія", ЖК "Клубний", ЖК "Резиденція", співзасновник компанії ТОВ "Укрлінк Груп" і ТОВ "Віздом Груп" Роман Гах оголосив, що балотуватиметься на посаду голови Борщагівської ОТГ від партії "Слуга народу". Про це Гах повідомив на своїй сторінці у Facebook, розпочавши таким чином свою передвиборчу кампанію.

Але як помітили жителі громади, які цікавляться політичним життям та слідкують за діяльністю майбутніх кандидатів на посаду голови ОТГ, пан Гах розпочав свою кампанію з плагіату. Зокрема, використовуючи давно оприлюднені тези кампанії іншого, як передбачається, кандидата на голову ОТГ – діючого голови Києво-Святошинської районної ради Дмитра Гусятинського.

Для прикладу, ще 17 серпня Гусятинський організував форум «Нова Борщагівська громада», під час якого закликав представників громади долучитися до розробки стратегії розвитку Борщагівської ОТГ. Схожу ідею просуває і Гах, але вже за місяць – 17 вересня. З тими ж тезами.

Обгрунтування необхідності долучитися до виборчої кампанії Гахом також повторюють основні тези ролику Гусятинського, оприлюдненого у соціальних мережах ще 19 серпня.

Далі – більше: 19 вересня поруч з білбордами Гусятинського з’являються борди Гаха, які, як вже не дивно, повторюють ті ж тези – «Нова людина – нова громада».

Не гребують піарники пана Гаха запозиченням схеми висвітлення Гусятинського у соціальних мережах. І таких прикладів плагіату – безліч.

То наскільки професіональна команда у Романа Гаха, якщо навіть кампанію свого кандидата розпочала, запозичуючи чужі ідеї та напрацювання?

Ще цікаво, чи будуть «Слуги народу» плагіатити майбутні активності Олеся К­­­удрика, кандидата до Борщагівської ОТГ від протилежної їм політичної сили - «ЄС».