Політик розповів як і кому Дубінський «зливає» Васильків
29.09.2020 15:00

Український політик Ігор Мосійчук пояснив, чому вчорашній випадок з поїданням заяви іншого кандидата в мери - це верх вседозволеності Зе-команди.

Про це він розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи опубліковане вчора відео, на якому чоловік голови Васильківського ТВК начебто з'їв заяву іншого кандидата в мери, Мосійчук в подробицяз розповів, як це все трапилось.

«Існує родина агроолігархів Засух, яка з 2000 року намагається підкорити Васильків. Ця заява, яку вчора зіжрав цей чоловік, це заява колишнього Васильківського міського голови Поповича. У 2000 році, його єдиного арештували за всю історію України указом президента Кучми, який друг Засух, усунув з посади. Після цього він повернувся, переміг на виборах, протистояв Засухам і т.д. Засухи зараз купили партію “Батьківщина” - першим номером йде кума Тетяни Засухи. Засухи висувають свого кандидата на голову ОТГ — Наталю Баласинович, яку виключили з “Євросолідарності”. Вона йде самовисуванням, і її підтримує “ЄС”, оскільки їм заборонили висувати свого кандидата, “Батьківщину”, яку вони купили, підтримує Майбах. Нинішній мер Сабодаж, він колишній регіонал, домовився з Засухами і уступає їй дорогу. Майбах і “зелені”, особливо коли мова йде про Дубинського, це, по суті, одна фінансова компанія, і Майбаха не зареєстрували у Василькові через невідповідність документів. Вони напали на комісію, побили. Потім вони зрозуміли, що наробили дурниць і треба откручувати. Вони нагнули ОПЗЖ вчора і “Європейську солідарність”, представлену в комісії, і змусили зареєструвати Майбаха. Але Тетяна каже: він відтягне голоси, тому його не можна. І їхній технічний кандидат з'їв цю заяву. Тепер як його реєструвати? Подали нову, але невчасно, тому є підстави його не реєструвати», - пояснює він.

Політик зауважує, що Дубінський вступив у певні домовленості аби лишень завести через ТВК кандидата Майбаха.

«Голова ТВК в порушення здорового глузду і всіх норм закону свого чоловіка, який також є кандидатом на мери технічним, пустила і він працював з документами ТВК. Вона представляє Дубинського, вона представляє Зе. Дубинський вчора пар з вуст не випустив, тому що у них був договорняк, щоб завести Майбаха. Вони виставили кандидата. Кандидат порядний патріотичний хлопець, але він технічний, бо він не переможе, він не боєць, і зараз не 2019 рік, коли табуретку з лейблом Зе можна було засунути. Фактично Дубинський вчора показав, що він зливає Засухам Васильків, своїм мовчанням. Жодної реакції не було. Вони нібито подали на заміну голови, але вчора ЦВК це не розглянуло, тобто їм важливо було, щоб пройшла реєстрація Майбаха», - переконаний він.

Ігор Мосійчук також наголошує, що перед вибороми на мера Ваислькова зараз відбуваються серйозні «договорняки», які вже тягнуть на кримінальну відповідальність.

«Подивиться, по Київщині висять борди не просто Зе, а команда Олександра Дубинського. При тому команда Олександра Дубинського написана більшим шрифтом, ніж навіть “слуги народу”. Тобто відбувається, по суті, договорняк. Наприклад, у “Європейській солідарності” №1 йде дуже потужна жінка, секретар міської ради, яка реально могла б боротися і перемагати на виборах мера — її просто не висунули. Вчора їй сказали: якщо твої люди проголосують проти Майбаха, ми їх знімемо з реєстрації, відкличемо від списку. Плюс до того, рідний брат голови ОПЗЖ йде від “слуг” по сусідньому Фастівському району в обласну раду. Йому подзвонили і сказали: якщо твої люди не проголосують за Майбаха, його знімуть зі списків Зе. Це показує, що “слуги” були зацікавлені у реєстрації Майбаха. Тому сожрана заява — це вже верх вседозволеності. Мені цікаво, чи буде кримінальне впровадження», - резюмує співбесідник видання.