Гончаруку рекомендували балотуватися на місцевих виборах
19.10.2020 15:00

Гончарук дуже намагається капіталізувати статус association Atlantic Council. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів кандидат політичних наук, політичний експерт, журналіст Євген Магда.

Коментуючи фото Гончарука біля офісу бізнес-партнерів Коломойського у Клівленді, наш співрозмовник зауважив наступне: «Після того, як Олексій Гончарук як баран на заклання пішов з посади прем'єр-міністра, після того, як його уряд святкував перші в людській історії 50 днів, тоді як зазвичай уряд святкує перші 100 днів, він може фотографуватися і біля штаб-квартири “Плейбою”. ніяких меседжів у цьому не видно».

Щодо того, що там був нещодавно обшук від ФБР, то за словами політєксперта, його що, запрошували понятим чи що? Є така приказка: коню копито кують, а жабка лапку підставляє. От вона як раз дуже добре передає ситуацію з цими фотографіями.

«Гончарук дуже намагається капіталізувати статус association Atlantic Council, але насправді для людини, яка працювала прем'єр-міністром однієї з найбільших європейських держав, це не досягнення, це швидше, російською мовою, утешительный приз. Тому, на жаль, це свідчить і про глибину розуміння політики Гончаруком, і про його підходи до цього», - підкреслює експерт.

«Якщо він такий принциповий потужний політик, йому треба було балотуватися на місцевих виборах і доводити, що він тут на щось впливає, а не їхати за океан», - зауважив у висновку журналіст Євген Магда.