Путінському пропагандисту Корчевникову заборонили в'їзд в Україну
21.10.2020 10:56

Російському телепропагандисту, ведучому каналу Росія-1 і гендиректору православного каналу Спас Борису Корчевникову (а в минулому - акторові і зірці серіалу Кадети) заборонили в'їзд в Україну на трирічний період - через незаконне відвідування захопленого РФ півострова Крим.

Про це повідомляє портал Українська правда з посиланням на коментар Андрія Демченка ‒ спікера Державної прикордонної служби.

"Цьому громадянину Росії [Борису Корчевникову ‒ Главред] заборонено в'їзд в Україну терміном на 3 роки", ‒ сказав чиновник.

За словами Демченка, на момент перетину Корчевніковим кордону України доручень правоохоронним органам про заборону йому в'їзду в Україну або інформації про відвідування захопленого півострова Держприкордонслужбі не надходило.

Також спікер відомства заявив - завдяки інформації в ЗМІ прикордонники провели додаткову необхідну перевірку з приводу порушення пропагандистом українського законодавства. За її результатами Корчевникову і було винесено заборону на в'їзд в Україну строком на три роки.

З таким штампом в документах росіянин і покинув території України рейсом "Київ-Стамбул".