Партія «За Майбутнє» передала президенту підписи за відставку Степанова
22.10.2020 19:32

Жіночий рух політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» передав до Офісу Президента України пів мільйона підписів за відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Про це повідомляє офіційна сторінка партії у Facebook.

Як наголошують у партії, сьогодні країна досі не готова до епідемії коронавірусу, незважаючи на рекордні кошти, виділені в ковідний фонд, а також те, що з початку епідемії минуло вже пів року. У політсилі вважають, що безпосереднім винуватцем цієї ситуації є міністр Степанов. Зважаючи на те, що парламентською монобільшістю фактично керують з Офісу Президента, політсила звернулася безпосередньо до Зеленського.

«Пане Президенте, пам’ятайте, що на вас – найбільша відповідальність. Бо степанови приходять та йдуть, а глава держави відповідає перед своїм народом і перед майбутніми поколіннями. Ми хочемо, щоб ви визначились, з ким ви: з Україною чи з міністром Степановим? Якщо з Україною, то вже сьогодні–завтра цей міністр має піти у відставку!» – заявила під час передачі підписів лідерка Жіночого руху партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ірина Суслова.

На прохідній ОП були змушені офіційно прийняти звернення і підписи. Тепер у партії вважають, що Президент зобов'язаний відреагувати на них.

Передати пів мільйона підписів до Офісу Президента пообіцяв у вівторок лідер партії Ігор Палиця.

«Ми повинні робити висновки й по уряду, і по Міністерству охорони здоров’я. Наша партія зібрала пів мільйона підписів за відставку керівника МОЗ. Через їхню бездіяльність умирають українці! І вони повинні відповідати!» – заявив він з парламентської трибуни.