"Тупа тварина" і "покидьок": Дубінський і Притула зчепились у прямому ефірі
23.10.2020 09:29

Депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський запитав у кандидата в мери Києва від "Голосу" Сергія Притули: "Скільки в Києві ліній метро?" Ситуація обернулася гучним скандалом із лайкою в прямому ефірі.

Це сталося проти ночі 23 жовтня у ток-шоу "Право на владу", пише 24 канал. Притула відмовився відповідати на запитання Дубінського про метро у Києві, бо "слугу народу" цього вважає "абсолютним мерзенником".

Сварка Дубінського і Притули: що відбулося

Олександр Дубінський (який очолив виборчий список кандидатів у депутати Київської обласної ради від "Слуги народу") запитав у Сергія Притули (який є кандидатом на посаду міського голови Києва від партії "Голос"): "Скільки в Києві ліній метро?"

"Я дозволю собі не відповідати на запитання людини, яку вважаю абсолютним мерзенником. Людини, яка створювала фейки під час Революції Гідності, на якій гинули люди. Мені вкрай дивно бачити цього покидька у студії", – відповів Притула.

"Слуга народу" за словом до кишені також не поліз і відповів не менш жорстко:

  • "Коли тупа тварина балотується в мери Києва – це прикро, бо кияни цього не заслужили. А ось коли така тупа тварина ще й дозволяє собі когось ображати – це подвійно дивно. Тому що це смішно".

Далі політики говорили одночасно і мало приємного. У підсумку Притула здивувався, що Дубінському "Коломойський дозволив говорити сьогодні", а Дубінський зазначив: "Я ж вам не "тикаю", хоча ви й тварина".