Землю Одещини віддали поплічникам порошенківцям
30.10.2020 18:14

Джерела нашого видання повідомили, що в обласній адміністрації вийде «секретне» розпорядження, згідно якому перепідпорядкують всі земельні питання в Одеській області Управлінню з питань містобудування та архітектури.

Це було зроблено в той час, коли директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Радулов Д. Д. балотувався від президентської команди «Слуги народу».

Нагадуємо, що очильниця управління з питань містобудування та архітектури Беленко балотувалась від Порошенківської партії, як раз напередодні, коли партія «Слуга Народу» «хотіла усіх пересаджати». В ЗМІ тоді виплило багато матеріалів про корупцію недолугої чиновниці Одеської обласної адміністрації. Їй приписували зв’язки з Саакашвілі , але це просто чутки. Зараз же її криша - це радник Куцого М.В. «Можете нести гроші за рішення Костянтину Дядіністову (радник М.Куцого) - вийде дешевше», - сказали нам в ОДА.

Так от, після гучного скандалу серед активістів, голів ОТГ і ЗМІ, після заяв депутатів місцевого рівня з обіцянками забезпечити виконання Законів України «Про містобудівну діяльність», після звернення до прем’єр міністра України, нічого не змінилось.

Можливо, чиновники на той час були зайняті, можливо, до них не дійшла інформація, тому ми просто залишимо інформацію тут про дії та домовленості стосовно хабарів Беленко. І знову звернемося до нових високопосадовців (умисно після виборів, щоб не думали, що це політичне переслідування).

Так от, якщо ви ознайомились з інформацією, можна побачити, що нічого не змінилось, а стало ще гірше. В період виборів подейкують, що з’явилось секретне рішення очільника ОДА про перепорядкування всіх земельних (найдорожчих) питань до управління, яким керує корупціонерка Беленко Н.Д.

Найцікавіше те, що раніше питання землі відносилося до Радулова - кандидата від «Слуги народу», а Беленко – колишня кандидатка в депутати від Порошенківської партії.

Виходить, що Губернатор Одеської ОДА, Максим Куций, - ставленик президента Зеленського, віддав землю області ставлениці приспішників Порошенка?