«LNZ Group» – найкращий помічник фермера і агронома
31.10.2020 12:19

Організація посівної кампанії вимагає від фермерів і великих підприємств правильного вибору насіння. Їх якість визначається багатьма факторами, тому вибір визначається типом насіння, власне якістю, видом і іншими параметрами. Придбати необхідну кількість цієї продукції можна тут lnzweb.com, а додаткова допомога від консультантів стане порятунком для клієнтів.

У відповідному розділі представлений величезний асортимент пропозицій від вітчизняних і зарубіжних виробників. Вибираючи насіння соняшника необхідно визначити стійкість до посухи, швидкість дозрівання, особливості зберігання і т.д. Якість вихідного матеріалу визначить результативність плоду.

Швидкість дозрівання – головний критерій вибору

Період вегетації кожного сорту визначає особливості посіву. За даним параметром насіння розподіляються на кілька категорій:

  1. Скоростигла. Всього лише три місяці необхідно на дозрівання. З одного гектара показник маслянистості становить близько 3 тонни.
  2. Ранньостигла. Дозрівання займе від 90 до 105 днів, а рівень маслянистості аналогічний першого виду.
  3. Середньостигла. В середньому на дозрівання піде 100 днів. Один гектар дозволить зібрати від 3 до 4 тонн плоду. Жирність буде на рівні від 42 до 52%.

Останній варіант вважається найбільш оптимальним за багатьма іншими параметрами. Вартість більш прийнятна для великої кількості покупців, до того ж насіння стійке до шкідників. Додатково є середньопізні сорти, що дозрівають до 4-х місяців. Використання такого насіння виправдано тільки в умовах жаркого клімату, коли гарантується висока врожайність.

Універсальний підхід з компанією «LNZ Group»

Величезний асортимент продукції є гарантом комфортної роботи для агрономів і фермерів. Пропозиції «LNZ Group» включають посівний матеріал, засоби для захисту рослин і величезну кількість добрив. Асортимент включає кращі пропозиції від відомих виробників. Якщо виникнуть складнощі у виборі та купівлі менеджери завжди нададуть повну інформацію щодо кожної товарної позиції.

Доставка купленої продукції здійснюється по всій Україні, а оплата доступна як за фактом отримання товару, так і відразу після оформлення замовлення. Пропонуються комфортні умови співпраці для фізичних і юридичних осіб. Співпраця підкріплюється підписанням договору із зазначенням вимог до кожної зі сторін.