Новий відеоблог Зеленського обурив українців, і ось чому
16.11.2020 14:27

Зеленський просто інтуїтивно шукає якийсь формат спілкування зі своїм ядерним електоратом, але ядерний електорат розчаровується з кожною його технологічною ідеєю. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA повідомив політолог Володимир Цибулько.

На думку експерта, може, Зеленському краще взагалі залягти, і хай говорять інститути влади, а не Президент. Взяти технологічну паузу і не набридати своїм не дуже привабливим голосом знервованим українцям.

«Просто всі його піарівські ініціативи не пов'язані з покращенням життя українців, тому будь-які технологічні форми комунікації виглядають як знущання над здоровим глуздом і безцільної тратою коштів», - роз’яснює свою думку політолог.

Ща ж до того, що дуже багато під відео, яке опублікував Зеленський, так би мовити, хейтерів і негативу, то на думку нашого співрозмовника, справа в тому, що той спосіб здобуття влади, який використав Зеленський, він асоціюється в багатьох людей із шахрайством.

«Тобто зараз люди відчувають себе не просто обдуреними, а технологічно обдуреними. Тобто Зеленський, якщо він ще минулого року міг вдавати, що він не розуміє, що він робить, і керується виключно добрими намірами, то зараз уже зрозуміло, що це абсолютно цілеспрямована шахрайська схема здобуття влади, яка не передбачала в своїх початках ніякого покращення життя для українців. Це українці дуже чітко тепер фіксують, і будь-які дії Зеленського зараз асоціюються лише із продовженням шахрайства минулого року», - резюмував наш співрозмовник політолог Володимир Цибулько.