Страшна ДТП на Черкащині: легковик розтрощив 51-річну жінку. ФОТО
19.11.2020 14:47

У Катеринополі водій «Жигулів» на смерть збив 51-річну жінку, пише ПроВсе. Трагедія сталась вранці 18-го листопада. Катеринопільчанка саме йшла на роботу узбіччям, коли на неї налетіла некерована автівка. Жертва померла у кареті «швидкої». За попередньою версією слідства, водій не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, поблизу якої рухалася жінка.

- Це шок для нас всіх. Ми знайомі дуже давно. Колись працювали разом в СЕС, - розповідає знайома загиблої Світлана. - Дуже важко прийняти її смерть. Людина вона дуже добра і порядна. Ми постійно спілкувалися, коли працювали. А так рідко бачилися. Востаннє - навесні, коли був поминальний обід за вбиту медсестру з Ватутіного. Вона спитала про моїх дітей і чоловіка. А сама раділа, що є онук в єдиного сина. Розлучена і виховувала сина сама. Ще мама є, брат старший і сестра менша. Це все сталося недалеко від дому. Вона саме йшла на роботу в магазин. Там постійно ганяють на великій швидкості і вже не одна аварія та смерть.

Від удару «Жигулі» розтрощило до непізнаваності. Водія правоохоронці затримали. Був тверезим. Зараз він перебуває у СІЗО в Черкасах. Товаришу встиг розповісти, що причиною став інший автомобіль. Нібито «підрізав» його та утік.

- З слів водія, його «підрізала» чорна десятка, - каже товариш Олександр Мачуський. - Щоб не було зіткнення, він викрутив кермо в іншу сторону - в бетонні плити. На жаль там проходила жіночка, яку він і збив. Його забрали на Черкаси. Спочатку сказали, що затримують на 60 годин, а тепер кажуть, що сьогодні суд. Навіть не шукаючи свідків аварії і водія чорної десятки. Водій «Жигулів» проживає з дружиною і 4 доньками. Три доньки з попереднього шлюбу дружини і одна спільна, якій півтора роки. Одна із дівчаток глухоніма та із слабким зором. Коли я з ним говорив, він дуже переживав. Адже це жахливо, що через якогось водія, який порушив пдр і втік з місця пригоди, його можуть посадити.

Невдовзі суд має вирішити, чи тримати водія «Жигулів» й далі під вартою. Чи розглядає слідство його версію з іншою автівкою, в поліції поки не кажуть.

2 роки тому у Катеринополі сталася смертельна аварія на тій же ділянці дороги. Тоді 50-річний чоловік скоїв наїзд 28-річну місцеву жительку та втік. Згодом його таки знайшла поліція.