Аваков готується взяти під тотальний контроль територію України
27.11.2020 13:30

Насправді Аваков є більше прем'єром, ніж Шмигаль. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України - From-UA повідомив політолог Володимир Цибулько.

Коментуючи те, що Аваков вже відкрито говорить про підтримку тотального нокдауну, наш співрозмовник зауважує наступне: «У Авакова інше завдання. Якщо раптом несподівано для нього оголошується локдаун, то саме міністр внутрішніх справ, зокрема департамент поліції, стає головним виконавцем і контролером по локдауну».

«Тому він говорить про те з метою підготувати морально поліцію до того, що доведеться взяти під тотальний контроль територію країни», - роз’яснює політолог.

Щодо думки про те, що Аваков виявився зі стальними нервами, і зміг заявити відкрито про те, про що відкрито бояться говорити Шмигаль та Степанов, то на це наш співрозмовник політолог Володимир Цибулько відповідає коротко і ясно: «Насправді Аваков є більше прем'єром, ніж Шмигаль. Тому коли Аваков говорить про якісь речі, то це справді відчуття реальної загрози, на яку треба реагувати, тому що завдання Шмигаля, швидше, імітувати бурхливу діяльність, а там, де приймаються реальні рішення Кабміном, там без Авакова не обійдеться».