Микитась та Кличко спіймалися: політиків запідозрили в особистих стосунках
03.12.2020 12:30

Володимир Бондаренко переконаний, що діяльність Микитася є абсолютно злочинною, а з його проблемними забудовами Києву доведеться ще довго розбиратись.

Про це депутат Київради, голова фракції «Батьківщина» розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи ситуацію з Микитасем та «Укрбудом», Бондаренко зазначив, що той має доволі особисті стосунки з мером Києва що, на його думку і дозволили збудувати у столиці стільки незаконних забудівель.

«Ця махінація, пов'язана з грошима Нацгвардії, вона абсолютно злочинна. Микитася неодноразово звинувачували в особистих стосунках з Кличком, їх бачили у спільній поїздці літаком, літак був проплачений або належав Микитасеві. І от сьогодні у Києві зависли три головні великі проблеми, які мають відношення до київської міської влади. Це пов'язано з “Аркадою”, величезною забудовою. Зараз там знаходять рішення, в тому числі підключають “Київміськбуд” і Ігоря Кушніра та інші організації, які обіцяють добудувати. Це першій блок. Другий блок пов'язаний з Микитасем, це також історія, що він під криміналом, його то випустили, то не випустили, що він заплатив, що він заклав гроші, от у такому стані знаходиться. І третій блок пов'язаний з аферистом Войцехівським. Мені довелося розбиратися з його об'єктами. Я на той час нарахував 58 житлових будинків в Києві, які були побудовані абсолютно без врахування Генерального плану. Мені вдалося, до речі, один будинок знести на Борщагівці, тому що кран фактично працював на шкільний території, це було самозахоплення», - прокоментував депутат.