Святослав Олейник оказался в ситуации «политического шпагата»
05.12.2020 10:00

Днепровского политика хотят объявить в розыск. Об этом сообщает сам потенциально «разыскиваемый» - экс-нардеп, а ныне – депутат Днепропетровского облсовета Андрей Денисенко, пишет kstati.dp.ua.

«…Дізнався, що мене хочуть подати у розшук - щоби не допустити моєї участі в першій сесії Дніпропетровської облради.
Мова про сфабриковане кримінальне провадження щодо начебто побиття мною поліцейського, відкрите після серпневого візиту Зе до Дніпра.

Тоді його охорона під час акції "Рух Опору Капітуляції" у нього ж на очах побила двох дівчат, зламавши одній з них ребро, і владі треба було хоч якось перевести стрілки, попутно пробуючи вимкнути мене із виборчого процесу.

Але марно - суд не пішов на відверту сваволю, мене не закрили на домашній арешт, їм не вдалося зам‘яти справу про побиття, всією країною прокотився флеш-моб #зустрінь_реЗедента, а я став депутатом облради від Європейська Солідарність.

Попри те, що справа розпадається на очах, офіс вічно потерпілого, а особливо - поки що голова облради та наглядач Коломойського за областю Олійник - вимагає від поліцаїв результату.

Тепер фантазія слідчих, а їх на одного мене аж 13 при 11 прокурорах, спрямована на те, щоби оголосити мене у розшук і перешкодити таким чином взяти участь у першій сесії нової облради, де у зелених ніяк не клеїться коаліція, з під Олійника упливає крісло голови і на вагу золота кожен голос.

Я зареєстрував чергове звернення на маячню слідчих, зробив селфі на фоні їхнього обласного управління і хочу всіх вас запевнити, що хрін у них пройде цей номер.

Янучари теж оголошували мене в розшук - за місяць до їхнього кінця», - написал Денисенко в своем фейсбуке.

Кроме того, Андрей Денисенко считает, что нынешний глава облсовета Святослав Олейник оказался в ситуации «политического шпагата».

«Щоби сформувати «зелену» більшість і залишитися головою облради чи перескочити у крісло голови адміністрації Славі Олійнику потрібні голоси партії «Українська перспектива». В обмін на них він по тихому пообіцяв її очільнику Олександру Вілкулу підтримати кандидатуру його ставленика Костянтина Павлова, який після сходження з дистанції Юрія Вілкула представляє інтереси клану у другому турі виборів голови Кривого Рогу. Водночас звід офісу президента і особисте Зе надійшла команда забезпечити перемогу у Кривбасі висунутого «слугами» Дмитра Шевчика, протеже Ріната Ахметова. Останній активно збивав рейтингового Вілкула-старшого з виборів, щоби зелені мали змогу виграти бодай в одному великому місті України, яке до всього є ще й батьківщиною президента», - отмечает Денисенко.