Зеленського попередили не чекати привітань від народу, і ось чому
25.01.2021 12:37

День народження Президента України стане приводом для поповнення фото жаб. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог Валентин Бушанський.

За словами нашого співрозмовника, народ вже вітає пана президента.

«Те що сьогодні у президента день народження і він став на рік старше, це дуже радує його мамочку і папочку. І ми всі знаємо, що якщо пан президент комусь щось і винен, то він винен своєму папі і своєї мамі. Він про це відверто сказав. А нам він нічого не винен», - зауважив політолог.

Тому, звертає увагу аналітик, ми його оцінюємо не з точки зору хронології, ми його оцінюємо з точки зору результатів його діяльності, а результати його діяльності для нас відомі. Ніяких змін політичної системи не відбулося.

«Той самий олігархат, який існував і панував в Україні в попередні роки, він панує і зараз, а Зеленський виконує роль лише ширми, яка приховує цей олігархат», - відверто заявив Бушанський.

На думку нашого співрозмовника, політичні процеси, політичні рухи відбуваються за своєю логікою, а не від дня народження. Тому цей день лише може стати приводом для фотожаб.