Українців попередили про нове підвищення тарифів через окупацію Донбасу
15.02.2021 13:37

Треба відверто сказати: шановні українці, ми збираємо податки, нам треба на війну, на армію, на Донбас. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новини України - From-UA розповів депутат «Батьківщина», колишній міністр ЖКГ Олексій Кучеренко.

Коментуючи форум «Україна 30, Платіжка», наш співрозмовник зауважив, що його особисто організатори чомусь не хочуть запрошувати.

«Скоріш за все там буде чергова балаканина. Спікери Мар'яна Безугла і інші знову будуть намагатися пояснити свою бездарну політику, будуть пояснювати, що це заради війни. Вони будуть шукати обґрунтування підвищення тарифів от і все», - підкреслив колишній міністр ЖКХ.

Наш співрозмовник натякає на те, що ймовірно цей форум буде підготовлювати українців до підвищення тарифів.

Що ж до того, а як саме окупація впливає на наші тарифи, то за словами депутата, туди треба гроші, а це означає, що треба збирати податки.

«Ось вони і збирають податки. Тоді треба відверто сказати: шановні українці, ми збираємо податки, нам треба на війну, на армію, на Донбас, на все інше, нам треба гроші, ми з вас через ціну на газ збираємо податки. І тоді, мабуть, українці б сказали: шановні наші керманичі, ми розуміємо, але ж і ви так само затягніть свої паски і мільйони гривень не платіть, як це в “Нафтогазі” роблять», - резюмував наш співрозмовник колишній міністр ЖКГ Олексій Кучеренко.