Зеленському потрібно закрити Козака, Медведчука і Бойка, і ось чому
18.02.2021 11:30

Нинішня влада тільки на початку патріотичного шляху і невідомо, чи вона ним піде далі, чи вона з нього зверне. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів політик и письменник Дмитро Корчинский

Коментуючи прийнята Радою постанови про визнання Революції Гідності, наш співрозмовник зауважує, що це в зв'язку з тим, що влада, яка намагалася майже два роки гратися на ватному електораті, зрозуміла, що це шлях в нікуди, і зараз намагається створити собі більш-менш патріотичний інтерфейс.

«Чи вдасться це, важко сказати. Якщо вдасться закрити телеканал “Наш”, якщо вдасться закрити Козака, Медведчука і Бойка, якщо вдасться поміняти командування Збройних сил на бойове нарешті, то, може, і вдасться», - підкреслює політик.

Скоріш за все, наголошує наш співрозмовник, що ця постангова більше моральна і пропагандистська річ, але це теж важливо, і мораль, і пропаганда. Краще, що це було, ніж не було.

Щодо порівняння патріотичного шляху цієї влади з попередньою, то за словами письменника, ця влада взагалі не йшла шляхом патріотизму до останнього часу, до закриття телеканалів Медведчука.

«Поза сумнівом, що попередня влада була більш патріотична. Значно більш патріотичний був склад ВР, був більш патріотичний уряд і реалізовувались доленосні речі. В тому числі це і набуття канонічної автокефалії Української церкви. Хто б що не казав, це найбільш важливий успіх України після здобуття незалежності. Щодо цієї влади, то ми бачимо, що вона тільки на початку патріотичного шляху і невідомо, чи вона ним піде далі, чи вона з нього зверне», - резюмував наш співрозмовник політик Дмитро Корчинський.