Хитрий крок Порошенка з телеканалом «Прямий» розкусили
19.02.2021 11:37

Петро Порошенко зробив такий крок, за допомогою якого постарався убезпечити свою власність. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог Валентин Бушанський.

Коментуючи заяву Порошенка щодо телеканалу «Прямий», наш співрозмовник зауважує наступне: «Це просто спроба Порошенка зійти з міни, на якій він стояв, бо телеканал “Прямий” за всіма офіційними документами був власністю екс-регіонала з дуже кепською репутацією».

«Але, як ми знаємо, цей канал працював в інтересах Петра Порошенка, тобто фактичним власником був Петро Порошенко. І тепер Порошенко вирішив не грати в ці ігри, тому що вони можуть дуже погано закінчиться, і зробити те, що було де-факто його власністю, його власністю де-юре, таким чином намагаючись уникнути того, що канал просто-напросто у нього відберуть і скажуть: “А ви тут при чому, Петро Олексійович?», - додає політолог

За словами аналітика, за всіма документами цей канал належіть іншій людині. Оскільки на людей, не лояльних до України, орієнтованих на РФ, складається враження, що феміда і РНБО починають дивиться надзвичайно щільно, то Петро Порошенко зробив такий крок, за допомогою якого постарався убезпечити свою власність.