Рада наступного тижня може провести засідання: Що нардепи хочуть розглянути
07.04.2021 12:42

Верховна Рада може знову піти на карантин (після 13 квітня), але перед цим хоче провести планове й кілька позачергових засідань.

Про це в коментарі "Страні" заявив очільник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

"Ми говоримо про те, щоб у вівторок відбулося планове засідання Ради, на якому, швидше за все, триватиме розгляд земельного закону. Після цього – провести кілька позачергових засідань. Чому кілька? Тому що засідання може скликати президент, депутати", – розповів Корнієнко.

Також він додав, що нині у Раді ведуться розмови щодо продовження карантину.

"Тому що зрозуміло, що працювати й тримати навколо Ради тисячу людей, коли в Києві локдаун і транспортні проблеми – не дуже коректно. Зараз це напрацьовується і до кінця дня буде інформація, як це все відбуватиметься. Поки все виглядає так: в понеділок проведемо погоджувальну раду, у вівторок – планове засідання, кілька позачергових, на одному з яких розв'яжеться питання про зміну графіка. Рада знову може піти на карантин – це один з варіантів", – сказав він.

За словами голови партії "Слуга народу", якщо ситуація з пандемією нормалізується, то в останній тиждень квітня депутати відновлять засідання Ради.

"Обговорюється, щоб на наступному тижні з середи по п'ятницю був карантин, а за календарним планом у нас ще буде останній тиждень квітня. Якщо у нас все в порядку буде з локдауном, і ситуація піде на спад, то останній тиждень квітня варто попрацювати в залі. Уже багато питань накопичилося", – повідомив Корнієнко.

Скріншот

Доповнюється...