Стало відомо, від кого залежить мир на Донбасі
09.04.2021 15:17

Ескалація на Донбасі залежить лише від того, що вирішить робити військово-політичне керівництво РФ. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України-From-UA розповів військовий експерт Костянтин Машовець

Коментуючи поїздку Зеленського на передову, наш співрозмовник зауважує наступне: «Це не зможе зменшити ескалацію, принаймні, це не буде причиною її зменшення, тому що ескалація в зоні конфлікту залежить не від військо-політичного керівництва України, а від рішення військово-політичного керівництва РФ».

«Росія є активуватором цієї ескалації, вони додають чи зменшують ескалацію по своєму вибору. Незалежно від прізвища президента України це об'єктивна реальність, тому що ініціатором війни була не Україна, ми захищаємось, обороняємось».

На думку військового експерта вирішальне значення для ескалації має рішення саме нинішнього кремлівського режиму, бо він розв'язав цю війну.

«Військово-політичне керівництво України робить все, щоб зменшити рівень ескалації, але не від них воно залежить», - резюмував військовий експерт Костянтин Машовець.