На Україну сунуть дощі та мокрий сніг. Наталка Діденко розказала, коли вже нарешті потепліє
23.04.2021 11:04

У суботу, 24 квітня, в Україні є ймовірність мокрого снігу. Про це в своєму прогнозі зазначила синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, сніг очікується на Півночі та Заході України.

«Дощ очікується завтра подекуди в центральних областях (не суттєвий та з проясненнями) й на Сході. Південь опади оминуть.

У неділю черговий атмосферний фронт принесе у метеовідрах чергові дощі. З усіх вихідних найкомфортнішою буде погода на Сході України в неділю - сонячно та тепло, до +12+14 градусів.

Також тепло буде у південній частині - до +13+15 градусів.

А ось Захід, Північ, значна частина центральних областей потраплять у холодну повітряну масу, вдень усього +7+12 градусів.

Дуже важливий нюанс погоди на суботу-неділю! При проясненнях вночі велика ймовірність заморозків. І не лише на ґрунті, а й у повітрі! Окрім південної частини.

У Києві в суботу вранці можливий мокрий сніг. В столиці у вихідні переважатиме холодна погода з ймовірними нічними заморозками. Вся надія на порятунок ніжного весняного цвіту, маленьких нових дачних саджанців - якраз на хмарність з вологою. Якщо хмарами прикриватиме - мороз із своїм пізнім астигматизмом зав'язі може й не пошкодить.

Вдень у Києві температура буде на любителя, 24-25 квітня очікується +7+9 градусів. Так що доведеться на Вербну неділю інтенсивніше махати вербовими гілочками) Потепління розпочнеться із найближчої середи!» - написала вона на своїй сторінці у Facebook.