Шмигаль назвав причини звільнення Степанова і озвучив завдання для нового глави МОЗ
19.05.2021 09:27

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пояснив причину звільнення Максима Степанова. За його словами, Степанова звільнили через те, що він не зміг виконати всі поставлені перед ним і міністерством завдання.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про відставку Максима Степанова і завданнях для нового глави МОЗ. Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав в Telegram напередодні.

"Максим Степанов прийшов на свою посаду в одне з найскладніших часів для української медичної системи. І є багато речей, за які ми точно все можемо сказати йому спасибі. Але, є і провалені завдання, які не можна ігнорувати. Перед новим міністром стоятимуть дуже чіткі завдання і жорсткі дедлайни щодо тих речей, які поки не виконані міністерством", - написав Шмигаль.

Нагадаємо, Верховна Рада України, на позачерговому засіданні у вівторок, 18 травня, звільнила міністра економіки Ігоря Петрашка, міністра інфраструктури Владислава Криклія та міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Також ASPI news повідомляло, що глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що фракція визначилась з кандидатурами на посади глав МОЗ, Мінекономіки та Мінінфраструктури.