Фавбет лайв – великий вибір спортивних подій
11.06.2021 10:55

Букмекерська контора Фавбет працює з 1999 року та вважається найкращою компанією України та багатьох країн СНД. Букмекерська контора Фавбет лайв працює за офіційною ліцензією, отриманою на острові Кюрасао. Перше відділення на українському ринку з'явилося у 2014 році. Компанія володіє всім необхідним функціоналом для ставок на спортивні події. Інтерфейс сайту представлений на декількох мовах. Є можливість робити ставки в гривнях.

Офіційний сайт

Офіційний сайт БК Фавбет лайв відрізняється зручністю та простою навігацією. Інтерфейс виконаний в привабливих фарбах, а просте управління і розташування всіх компонентів меню в зручних місцях дозволяє швидко отримати доступ до будь-якої активності. Зробити ставки можна на різні традиційні види спорту. Також з'явилися кіберспортивні події, які дозволяють істотно заробити навіть новачкам. На сайті компанії вигідні коефіцієнти на різні види спорту.

Реєстрація

Щоб зробити ставку на сайті, необхідно пройти обов'язкову процедуру реєстрації. Компанія пропонує простий спосіб створення профілю – використання електронної пошти. Попередньо потрібно підтвердити повноліття, погодитися з правилами роботи закладу.

Для проходження реєстрації потрібно заповнити просту форму, а саме:

  • Вказати ім'я, прізвище та по-батькові. Ця інформація є обов’язковою, вона потрібна для підтвердження профілю і повноліття користувача.
  • Вказати країну проживання. Це необхідно для адаптації інтерфейсу сайту.
  • Вказати дату народження, свою стать.
  • Встановити секретне питання, яке допоможе в разі втрати пароля.
  • Вказати діючий номер мобільного телефону. Це необхідно для підтвердження реєстрації та безпеки.

Якщо новачок приховує персональну інформацію, можуть виникнути труднощі з виведенням грошей. Вся інформація заповнюється один раз. Увійти в особистий кабінет Фавбет можна через офіційний сайт або мобільний додаток. Для цього слід вказати логін та придумати складний пароль.

Як зробити ставку

Щоб зробити ставку, потрібно пройти авторизацію на сайті. Бетер може поставити перед матчем або в ході гри. Коефіцієнти постійно змінюються в залежності від ходу розвитку подій.

  • Зробити ставку можна наступним чином:
  • Вибрати активну подію.
  • Переглянути та вибрати чемпіонат, змагання.
  • Вибрати матч, бажаний результат події.
  • Визначити суму ставки.

В БК можна укладати різні види угод, як разові ставки або більш масштабні події. Букмекерська контора пропонує ставки на традиційні та нові види спорту. Зробити ставку можна на футбол, волейбол, баскетбол, бокс, кіберспорт, на світові політичні події, кількість лайків або передплатників в певних соціальних мережах.

Поповнення рахунку та отримання грошей

Виведення грошей можливо будь-якими методами. Букмекерська контора пропонує скористатися банківськими картами або електронними гаманцями. Термін проведення транзакції може займати кілька днів. Мінімальна сума поповнення – 25 гривень. При поповненні рахунку комісія з користувача не стягується. На рахунок гроші надходять миттєво. Для виведення потрібно почекати від 1 до 3 днів. Це необхідно з метою підтвердження транзакції.

Мінімальна сума виведення – 100 гривень. Максимальна – 150 тис. гривень. Користувач може встановити ліміт на проведення транзакцій в особистому кабінеті.

Мобільна версія

БК надає зручний мобільний додаток для постійних клієнтів. Завантажити програму можна на офіційному сайті у відповідному розділі. Додаткове програмне забезпечення або установка драйверів не потрібні.

Інтерфейс мобільного додатку не відрізняється від офіційного сайту. Додаток має лаконічне оформленням, просте управління. Всі сторінки завантажуються швидко. Налаштування адаптуються навіть під невеликі екрани.