Мобільний додаток GoBeauty
13.06.2021 11:07

Клієнтська база – важливий інструмент організації робочого процесу салону краси. Завдяки збору та аналізу інформації про відвідувачів, можна розробляти стратегії розвитку бізнесу, розширювати аудиторію. Традиційно, дані про запис клієнтів заносяться в блокнот або зошит. Це, безумовно, романтичний, але не найнадійніший спосіб зберігання інформації. Майстри, які хочуть крокувати в ногу з часом, надають перевагу новим технологіям.

Які дані клієнтів знадобляться beauty-майстру?

Перше, що майстер повинен дізнатися про клієнта – ім'я та контактний номер телефону. Це базова інформація, без якої не обійтися. Якщо клієнт звертається вперше, не зайвим буде з'ясувати звідки він дізнався про вас. Так ви проаналізуєте дієві рекламні канали.

Зберігаючи історію всіх візитів, ви зможете сформувати максимально зручний графік роботи й будете заздалегідь знати детально визначений час для запису на сеанс. У коментарях варто відзначати препарати або техніки, які були використані. Це допоможе без ворожіння на кавовій гущі повторити вподобане фарбування або нарощування.

Також корисними будуть наступні дані:

- Дата народження. Знижка на честь свята або просто ввічливе вітання – це гарантоване підвищення лояльності клієнта.

- Інформація про здоров'я. Наявність алергії або шкірних захворювань – фактори, які обов'язково потрібно враховувати при проведенні б'юті-процедур.

- Враження. Зворотний зв'язок ніколи не буває зайвим, тому збирайте коментарі клієнтів та аналізуйте відгуки.

Як бачите, створення картки клієнта не така вже й проста справа. Інформації багато, записувати її всю в щоденник, м'яко кажучи, непрактично.

Як зберігати інформацію?

Все більше приватних майстрів обирають мобільний додаток GoBeauty для ведення запису і зберігання даних про клієнтів. Безкоштовна програма встановлюється на смартфон і дозволяє систематизувати бізнес-процес, фактично замінюючи не тільки старомодний щоденник, але і менеджера.

Можливості програми для б'юті-майстрів GoBeauty:

- Зберігання повноцінної клієнтської бази даних на сервері.

- Доступ до необхідної інформації з будь-якого пристрою в режимі 24/7.

- Захист конфіденційної інформації.

- Швидке оформлення графіка роботи.

Клієнт, який теж встановив GoBeauty, зможе самостійно записатися на процедуру, не відволікаючи майстра від роботи. За добу і за дві години до сеансу надходить повідомлення про майбутній візит, тому випадково пропустити його неможливо.

Крім цього, майстер може спілкуватися з клієнтом в чаті, приймати безготівкову оплату за надані послуги, популяризувати себе, розміщуючи посилання для швидкого запису в соціальних мережах. Будь-який користувач GoBeauty може знайти профіль майстра зі свого міста і забронювати зручний час. Це додатковий канал реклами, за який не потрібно платити.

Погодьтеся, жоден блокнот не надасть майстру beauty-індустрії стільки можливостей.