21.07.2021 13:59

На правах реклами. Ця продукція містить нікотин і викликає залежність. Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Продукція бренду VELO – це невеликі нікотинові подушечки, у складі яких немає тютюну. Паучі представлені декількома форматами, а також розрізняються за смаком і рівнем міцності. Виробник цього продукту – міжнародна компанія British American Tobacco ("Бритіш Американ Тобакко"). 

VELO Tropic Breeze X-Strong є одним із варіантів, що, як і інші паучі у міцності Х-Strong, призначений для досвідчених повнолітніх споживачів. Якщо ви хочете дізнатися більше про ці нікотиновмісні паучі VELO, відвідайте відповідну сторінку офіційного сайту https://go-velo.com.ua/products/tropic-breeze-x-strong

Нікотинові паучі VELO: склад продукту 

Нікотинові паучі VELO Tropic Breeze X-Strong являють собою подушечки з чотирма крапками міцності. Це позначення знаходиться на кришці упаковки. Тому вони не рекомендуються для тих, хто тільки починає знайомство з продукцією бренду VELO. В іншому випадку паучі можуть здатися вам надто міцними. 

Використання VELO ніяк не впливає на людей навколо вас, тому користуватися подушечками можна в громадському транспорті, клубах і багатьох інших місцях. 

Нікотиновмісні паучі мають у складі наступні компоненти: 

  • нікотин; 
  • вода; 
  • мікрокристали целюлози; 
  • різноманітні ароматизатори та підсолоджувачі. 

Нікотинові паучі VELO Tropic Breeze X-Strong

Як споживати нікотиновмісні паучі VELO Tropic Breeze X-Strong 

Користуватися продукцією бренду дуже просто. Достатньо взяти з банки один пауч і акуратно розмістити його збоку, між яснами і верхньою губою. Через півгодини рекомендується припинити використання продукту і утилізувати його, або ж можна покласти VELO у спеціальне відділення всередині кришки для тимчасового зберігання. 

Після розміщення пауча ви можете відчути помітне поколювання. Це характерне для цього продукту відчуття, що сигналізує про початок дії нікотину. Згодом поколювання знизиться і стане взагалі непомітним у міру використання VELO. 

Якщо ви уже використовували нікотинові паучі у міцності Х-Strong, але не відчули ефекту від споживання нікотину, не вживайте кілька штук одразу. Замість цього ви можете підібрати міцніший продукт. В актуальній лінійці бренду це буде Urban Vibe Ultra з п'ятьма крапками міцності. В майбутньому асортимент може розширитися і вибору стане ще більше. 

Що важливо знати про нікотинові паучі 

Продукт VELO не потрібно жувати або розсмоктувати, оскільки через це погіршується його ефективність, а також значно підвищується ризик пошкодження оболонки паучу. Ковтати паучі також не можна, а якщо це сталося випадково, варто промити ротову порожнину водою і звернутися до лікаря.

Не можна користуватися паучами, у яких закінчився термін придатності – 12 місяців із моменту виготовлення. Детальна інформація про продукт вказана на етикетці упаковки. Відкриту банку рекомендовано використати протягом 7 діб, оскільки в іншому випадку паучі підсихають і їх ефективність може значно знизитися.