людина в кайданках
09.10.2021 19:22

У п’ятницю, 8 жовтня, Житомирською обласною прокуратурою спільно зі  співробітниками ВБКОЗ Управління СБ в області та слідчими ДБР викрито на збуті наркотичної речовини співробітника патрульного поліції одного з територіальних підрозділів області.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

Поліцейського затримано в Андрушівці, у центрі міста, о 16.30 год, під час повторної передачі «клієнту» згортка з наркотичною речовиною.

Напередодні правоохоронцями задокументовано факт збуту цим же поліцейським психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетаміну.

Під Житомиром затримали поліцейського за підозрою у збуті наркотичної речовини

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, вживаються заходи до встановлення інших фактів скоєння незаконного обігу наркотичних речовин.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 307 КК України та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування, за процесуального керівництва обласної прокуратури, проводить другий слідчий відділ (з дислокацією у місті Житомирі) територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницький