VBet Poker
11.10.2022 15:17

Багато гемблерів чули про таку беттингову платформу як VBet, проте мало хто знає, що на базі цієї букмекерської контори був створений також і покер-рум. Пролити світло на цю покерну кімнату та дізнатись усі аспекти гри можна в окремомуу огляді: https://cardmates.ua/vbet_poker

VBet Poker – це молодий покер-рум з Вірменії, що отримав ліцензію Кюрасао та вже з 2017-го року збирає за своїми столами нових покеристів. Покерна кімната не є дуже популярною серед спільноти, проте є достатньо аргументів, які говорять на користь цієї гемблінгової платформи. Детальніше про них – далі в цій статті.

Загальні характеристики VBet UA

Більшість покерних кімнат обирають мінімалістичний стиль оформлення власного лобі, й тут ВБет не стали винятком. Покер-рум використовує простий інтерфейс, проте він добре пристосований під усі найголовніші потреби користувача.

Основна палітра кольорів – фіолетова з чорним та білим (залежить від обраної теми лобі), проте користувачі можуть змінювати зовнішній вигляд грального столу:

Покер

Щодо фільтрів у головному лобі, то вони не мають такого широкого функціоналу, як фільтри у топових покер-румах, проте їх цілком достатньо, щоб знайти необхідну гру.

Не дивлячись на відносно невелику кількість гравців (у вечірній час 5 000, а в денний 1 000), VBet може похвалитись різноманітністю покерних дисциплін. Загалом покерна кімната пропонує гравцям наступні ігри:

  • PL Holdem (пот-лімітний Холдем)
  • NL Holdem, (безлімітний Холдем)
  • PL Omaha (пот-лімітна Омаха)
  • NL 6+ Holdem (Шорт Дек або Холдем 6+)
  • PL Omaha 5 card (п’ятикарткова Омаха)
  • PL Бадугі (пот-лімітний Бадугі).

Максимальна кількість гравців за столом у кеш-іграх – 6, а от в турнірах за одним столом можуть сидіти до 8 покеристів. Що стосується турнірів, то у цьому покер-румі немає класичних Sit&Go, а єдиним видом таких турнірів є класичні спіни (Spin&Go).

Зверніть увагу: покерна кімната забороняє використання стороннього покерного софту і навіть ХАД.

Служба підтримки покер-руму доступна українською мовою, проте відповідає не завжди швидко. При цьому документи на верифікацію перевіряють протягом декількох годин.

Також однією з головних заслуг ВБет Покер є швидкий кешаут. Навіть перше виведення коштів, яке зазвичай відбувається довше, у цьому румі відбувається за декілька хвилин.

Причини зіграти на VBet Poker

Оскільки більшість гравців на VBet Ukraine приходять із сегменту букмекерської контори, завдяки цьому покерна кімната має досить слабке поле гравців. До того ж у лобі постійно проходять івенти з вигідними гарантіями, до яких є багато дешевих сателітів. З-поміж усіх плюсів платформи варто виділити основні:

  • Фріроли – у покер-румі майже щогодинно проходять безкоштовні турніри, у яких можна виграти турнірні квитки та грошові призи.
  • Депозити і кешаути – мінімальний депозит складає 10₴, а мінімальний кешаут – 25₴. Такого не зустрінеш у жодному іншому покер-румі.
  • Івенти з великими гарантіями – не дивлячись на те, що в турнірах на VBet Poker збирається невелика кількість гравців, гарантії у деяких великих івентах сягають 50 000€, а проходять вони з оверлеями.
  • Орієнтованість на рекреаційних гравців – заборона використання допоміжного софту, а також велика кількість гравців, що приходять з букмекерської контори, дозволяють збирати за столами покер-руму багато “фішів”.
  • Високий рейкбек – гравці покерної кімнати ВБет Покер можуть отримувати щомісячний рейкбек до 80%.

Окрім цього гравцям доступна гра на гривні, а отже користувачі з України можуть робити депозит з гривневих карток без додаткової конвертації. Покер-рум підтримує велику кількість платіжних методів депозиту та кешауту.

Висновок

Гемблінгова платформа VBet Poker не дуже відома серед спільноти, проте її основні переваги змушують замислитися над грою у цій покерній кімнаті. Користувачі можуть блискавично виводити виграні кошти (до того ж малими сумами) й при цьому отримувати великий рейкбек.

Слабке поле гравців та наявність відбіркових фріролів у турніри з великим призовими роблять цей покер-рум дуже привабливим як для початківців, так і для регулярів.

Автор рецензії: https://cardmates.ua