фемида
04.12.2022 10:34

За інформацією отриманою від матері трьох малолітніх дітей, а тепер вдови, що відстоює спадщину після смерті свого чоловіка саме органи адвокатського самоврядування ( Дисциплінарна комісія адвокатури Київської області,  Київ, Кирилівська, 15) роблять все, щоб позбавити вдову можливості отримати належну правову допомогу, оскільки за скаргою опонента по справі, дисциплінарна комісія адвокатури збирається позбавити / зупинити адвокатську діяльність  її представника, що вже виграв  для неї 38 ! позовів за два роки судової тяганини. 

Подавши до суду позов про визнання заповіту недійсним, Денисенко Марина  та її адвокат Кульбіч-Калбукова Світлана Анатоліївна, натрапили на глуху стіну оборони зі сторони опонентів, яка виразилася  у перешкоджанні роботі адвоката зі сторони органів адвокатського самоврядування, шляхом «створення   дисциплінарної справи» за надуманим приводом, з метою недопущення розгляду у суді  позову про недійсність заповіту, оскільки,  у своїй роботі адвокат натрапила на дані, що свідчать про підробку  оскаржуваного заповіту,  що у свою чергу  може призвести до серйозних наслідків в роботі нотаріуса, що його посвідчував, та позбавлення права на спадщину опонента вдови, яким наразі є  одіозна особистість  у середовищі адвокатів - адвокат цієї ж КДКА- Денисенко Борис Миколайович.

Нами будуть подані журналістські запити на проведено відповідне  журналістське розслідування. Результати будуть оприлюднені.

Маємо на меті встановити: чи дійсно органи адвокатського самоврядування, а саме: дисциплінарна комісія адвокатури Київської області, мають вибірковий підхід  до  роботи адвокатів та якими особливими обставинами це зумовлено.