«Дизельний завод» групи Аурум сплатив понад 26 млн грн податків
31.01.2023 12:24

Як повідомили у компанії, підприємство «Дизельний завод», що є частиною багатопрофільної промислово-інвестиційної групи Аурум та входить в п’ятірку виробників залізничних вантажних вагонів в Україні, за результатами роботи у перші три квартали воєнного 2022 року, у порівнянні до аналогічного періоду 2021 року, значно збільшило кількість сплачених податків до бюджету країни:

«Податки та відрахування за перші три квартали 2022 року на «Дизельному заводі» виросли в 2.3 рази (+130%). Тобто ця цифра склала майже 26,5 млн грн.», – повідомив генеральний директор Аурум Груп Андрій Жарій.

Також, оцінюючи результати роботи у 2022 році, власниця бізнесу Альона Лебедєва зазначила щодо збільшення кількості працівників на заводі: «Кількість співробітників у 2022 році була на 100 чоловік більша, ніж у 2021-му. Це важливий показник для нас. Ми продовжуємо без затримок виплачувати заробітну плату усім працівникам».

Як повідомлялося раніше, за результатами роботи у 2022 Дизельний завод» Аурум Груп збільшив обсяги виробництва в 2,5 рази та побудував 49 напіввагонів. Також завод виконав 700 ремонтів.

ТОВ «Дизельний завод», що є частиною багатопрофільної промислово-інвестиційної Групи, розташовується в Дніпропетровській області та є одним із небагатьох підприємств України, що забезпечує повний цикл ремонту рухомого складу.

На потужностях заводів Аурум Груп мають можливість проходити ремонт до 2000 напіввагонів щорічно.

Також власниця Аурум Груп Альона Лебедєва раніше повідомила про релокацію із зони бойових дій вагоноремонтного підприємства «Агрегатбуд» на Західну Україну, інвестиції у регіон повинні скласти близько 40 млн. грн.