18.01.2006 19:17
В среду, 18 января, в адрес From-UA, поступило сообщение от пресс-службы «Громадського активу Києва», в котором активисты ГАК заявляют о начале своей предвыборной компании. Приводим полный текст сообщения на языке оригинала:

«Блок «Громадський актив Києва» починає активну виборчу кампанію. Потенційні кандидати від виборчого блоку уже пройшли відбір експертної комісії і найближчим часом будуть представлені на суд громади.

Виборчий блок «Громадський актив Києва» – єдиний суб’єкт політичного процесу в Україні, що пропонує обрати у міську владу позапартійних депутатів. Активісти «ГАК» переконані, що у Київраді мають працювати представники від киян, а не від політичних партій. Мешканці столиці самостійно оберуть й визначать рейтинг у списку кандидатів у депутати Київради та київських райрад від виборчого блоку «Громадський актив Києва».

«Громадський актив Києва» переконаний, що кияни зацікавлені, аби депутати Київради приносили користь Києву, зналися на фінансових, житлово-комунальних, транспортних, соціальних питаннях та захищали культурно-історичну спадщину столиці, а не відстоювали суто партійні інтереси.

Київська міська рада – місце роботи професіоналів, для політичних партій місце роботи – Верховна Рада України.

«Ми взяли на себе відповідальну справу – зібрати у виборчому блоці «Громадський актив Києва» гідних людей, справжніх професіоналів, представників інтересів киян, які зобов’язані бути в Київраді та районних радах столиці. Ми розраховуємо, що 26 березня виборчий блок набере понад 25% голосів киян», – зазначив лідер Спілки громадських організацій «Громадський актив Києва», депутат Київради Олександр Пабат».