12.05.2006 12:13
Общественная ассоциация медийных независимых объединений поздравляет любимца всех прогрессивных украинцев блестящего журналиста и телеведущего 5-го канала Даню Яневского с выходом в эфир его новой программы "Майдан". Об этом сообщает пресс-служба Ассоциации. Далее приводим текст полностью на языке оригинала:

"Цей безсумнівно якісний, з огляду на постать його творця, телепродукт вперше з'явиться на блакитних екранах країни 7 травня цього року, і буде витриманий в жанрі ток-шоу. Безперечно, всі наші помаранчеві побратими радо зустрінуть велике повернення гуру українського революційного телебачення. Зі своєї сторони обіцяємо пану Данилу всебічну підтримку та безмежний "респект", за його ж легендарним висловом.

Крім того, маємо надію, що в своїх передачах чільник "Майдану" буде висвітлювати тему лікування болючих ран вітчизняного телепростору, в яких як раніше длубаються брудні руки яничарів та запроданців, ненависників всього українського. Даню, можеш на нас розраховувати, ми разом з тобою виведемо на чисту воду та виставимо на публічний осуд тих мерзотників, що загидили наш телепростір, зробили його помийницею та звалищем своїх нездорових маніакальних ідей.

Ми впевнені, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення також приєднається до наших з Яневським вимог. Ми соратники, і продовжуємо карбувати впевнений крок до високої мети - очищення українського телепростору від зла та ганебного гною.

Громадська асоціація медійних незалежних об'єднань вважає доцільним батьку "5-го" Петру Порошенку, соратнику Народного Президента Віктора Ющенка, запропонувати до вирішення у вищих ешелонах влади таке питання – касети та диски з записом нової програми розповсюджувати в школах, вузах, лікарнях, та будинках відпочинку в регіонах де немає покриття 5 каналу, з метою виховання справжнього українського патріотичного духу у дітей, молоді, тимчасово хворих та відпочиваючих.

Також з свого боку можемо дати й таку, на перший погляд занадто революційну, але впевнені, що непогану ідею – було б не зле, якби Нацрада своїм вольовим рішенням наказала всім іншим телеканалам також транслювати програму "Майдан" Яневського, щоб якомога більше людей могли побачити цю магію професійного телебачення, та пройнялися ідеями, які ми всі несемо в маси. Пора вже поставити лікування суспільства на широку ногу! Досить народу України бути затурканими зомбі! Хто, як не ми, допоможе їм???"