21.12.2006 13:59
В четверг, 21 декабря, в адрес редакции From-UA от пресс-службы Партии регионов поступил комментарий народного депутата от Партии регионов Николая Круглова относительно ситуации с проведением Совета регионов. Приводим полный текст сообщения на языке оригинала:

«Сьогодні склалася ситуація, коли практично Рада регіонів, призначена у Голови Уряду Віктора Януковича, з деякою розбіжністю в часі перекривається такою ж нарадою у Президента. На сьогоднішній день це, на мій погляд як колишнього керівника області, говорить або про неузгодженість роботи секретаріатів між собою, або про спробу перенести протистояння на рівень регіонів, втягнути сюди регіональну владу.

Протягом багатьох років практично завжди на таку Раду регіонів у Президента запрошували й Прем'єр-міністра України. На цій нараді ми могли обговорити та узгодити всі питання, знайти вирішення, і з'ясувати всі проблеми, пов'язані із регіональним управлінням.

Я не вірю у випадковість цієї ситуації, коли на раніше заплановані заходи Прем'єр-міністра накладаються заходи в Президента. Це є дуже погана ситуація, поганий симптом. Адже це - спроби втягнути в конфлікт регіональну Владу».