22.01.2007 14:48
В понедельник, 22 января, в адрес редакции From-UA поступило заявление от пресс-службы СДПУ(о), в котором лидер партии Виктор Медведчук поздравил украинцев с Днем Соборности Украины. Приводим полный текст сообщения на языке оригинала:

«Відбудова соборної, єдиної, об’єднаної України завжди була мрією нашого народу. В цей день ми з шаною згадуємо тих, хто своєю працею та життям відстоював ці ідеї: Тараса Шевченка та Михайла Грушевського, січових стрільців та київських студентів - героїв, що загинули під Крутами, і безліч інших Українців з великої літери.

Я впевнений, що українська соборність - це не просто підписання угоди про об’єднання двох територій. Це - свідомий вибір мільйонів жителів нашої держави, спрямований на побудову справедливого суспільства, здатного захистити їх права. Головне завдання нашого покоління - зберегти нашу єдність, незалежність та суверенітет, про які мріяли українські демократи і чим повинно пишатись саме наше покоління.

Від імені Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) щиро вітаю громадян України з Днем Української соборності. Сердечно бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!»