23.01.2007 13:44
Міністр з питань надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Нестор Шуфрич з подивом сприйняв інформацію, подану від імені голови Закарпатської облдержадміністрації Олегом Гаваши, передає прес-служба Н. Шуфрича.

«Дана оцінка, - зазначив міністр, - викликає певні сумніви стосовно компетентності відповідної посадової особи щодо розуміння нею бюджетного процесу, беручи до уваги терміни прийняття основних положень бюджету і термін призначення Нестора Шуфрича на посаду міністра».

Питання, яке нібито турбує пана Гаваши, мабуть, доречніше було би задати попереднику діючого сьогодні міністра. Судячи зі слів пана Гаваши, попереднику Нестора Шуфрича, можливо, дійсно треба було більше уваги приділяти цій програмі.

При цьому Н. Шуфрич хотів би нагадати, що саме він одним із основних ініціаторів виділення коштів щодо ліквідації наслідків стихійних лих, які мали місце на Закарпатті починаючи з 1998 року, борючись за цільові субвенції саме для Закарпатської ОДА. І ці кошти за сприяння тоді ще народного депутата Нестора Шуфрича завжди виділялись незалежно від того хто очолював Закарпатьску ОДА.

Також міністр хотів би зауважити, що крім виділення коштів не може залишитись поза увагою і їх ефективне та законне використання.