Министр Гриценко финансирует ПР
25.09.2007 12:49
...изменники, а хитрые торгаши, которые не раскрывают свое настоящее лицо, а вступают в выгодные отношения с обеими сторонами конфликта.

Аналогично выглядит и нынешний политический кризис, и внеочередные парламентские выборы, которые возникли в результате ее.

Рядом с бойцами, которые вступили к противостоянию за то, которым быть будущему страны, есть и такие, которые занимаются «бизнесом» сквозь все пределы и стороны фронта.




Міністр оборони Гриценко, що входить до першої п’ятірки помаранчевого блоку, а відповідно є його моральним обличчям та уособленням сповідуваних президентом чеснот, виявився замішаним в такі корупційно-торгівельні операції, які викликають величезні запитання. За його ініціативи та за його підписом у громади смт. Коцюбинське, що поряд зі столичним Києвом, було викрадено півтори сотні гектарів землі, та передано в користування фінансовим спонсорам Партії Регіонів. Як то кажуть «кому война, а кому мать родна!»

Селище Коцюбинське знаходиться в зоні дорогої пристоличної землі. На території, що належить селищній раді розташовані артилерійські сховища. Землі, котрі використовуються під сховищами, знаходяться в користуванні міністерства оборони України, але зовсім йому не належать. Проте військові генерали уже декілька років точать зуби на 145 гектарів цієї «золотої» землі. Головна проблема була в тому, що земля належала селищу, а відповідно територіальній громаді Київській області.

Проте в якийсь момент, особливо з огляду на майбутні вибори та питання з подальшим перебуванням на посаді, міністр Гриценко вирішив ці землі продати. Але продати він прямо не мав права, тому вирішив діяти хитро.

Підписується угода з фірмою «Столиця - Центробуд». В обмін на дану земельну ділянку вона обіцяє надати МО квартири. Головне питання в тому, що земля знаходиться в Київській області, в столичному передмісті, а квартири «Столиця Центробуд» надала в селах Харківської, Зпоріжської та Херсонської областей. Зрозуміло, що різниця в вартості житла в Київській області та вказаних областях – колосальна.

І тепер виникає основна інтрига – хто ж цю землю забрав. Просто так її офіційно не можна було відвести, тому Гриценко звертається за співробітництвом до так званих «земельних магнатів», які добряче наслідили у Києві. Працюють вони під політичним прикриттям Партії регіонів та мера Києва Черновецького, який з донецькими увійшов останнім часом в міцний союз. Фірми, через які вони діють, мають різні назви, проте одних і тих же власників.

Міністр Гриценко пише меру Києва листа, де просить безкоштовно надати вказану ділянку фірмі «Столиця Центробуд». Черновецький, незважаючи, що ця земля зовсім не входить до меж Києва, лобіює це рішення у міській раді. На одному з засідань міської ради, під час чергового земельного дерибану, міська рада приймає рішення про передачу цієї земельної ділянки.

Виникає чіткий ланцюжок змови – ТОВ «Столиця Центробуд», міністр оборони та Черновецкий.

Виходить що Гриценко разом з Черновецьким просто викрали цю землю у Київської області, громади смт. Коцюбинське, без їх згоди.

Така самовіддана робота Черновецького та Гриценка на користь ТОВ «Столиця Центробуд» викликає закономірну цікавість – а що це за така фірма, яка отримує таку щедру «благодійну» допомогу високих чиновників. Так от, це ТОВ засноване «Денсек-Лімітед»( Кіпр). «Денсек-лімітед» відомо ще одним, воно разом з Андрієм Івановим, виступило засновником «Київської інвестиційної Групи». І тут ми виявляємо, що «Київська Інвестиційна Група», через яку проходить чимало інших земельних захоплень, об’єднує Андрія Іванова з таким собі Василем Хмельницьким, кандидатом в народні депутати по спискам Партії Регонів - №100. А сам Іванов до речі входить в більшість, яка створена в Київраді Черновецьким спільно з Партією Регіонів.

Відповідно, розкриваючи ланцюжок реальних власників ТОВ «Столиця Центробуд» ми знаходимо там реальних власників – Іванова та Хмельницького, регіоналів.

А директор «Столиця Центробуд» – такий собі Дмитро Казаков, депутат Київради за списками ГАК (Громадський актив Києва) – політичного проекту Хмельницького та Іванова у м.Києві.


Може помаранчеві і воюють з біло-голубими, але міністр Гриценко веде непоганий бізнес з Партією Регіонів. І суть тут не в тому наскільки вигідне чи не вигідне таке співробітництво МО, і скільки тут заробив міністр, а у моральних нормах людини, що очолює список помаранчевого блоку. Міністр Гриценко, Черновецький та донецькі зовсім спокійно роблять свій бізнес. Після чого перестаєш дивуватися тим керівникам Нашої України які не заперечують, а навіть схвалюють майбутню коаліцію в парламенті з біло-голубими. І справді в їх моралі багато чого спільного.

І чи не треба замислитися над цим фактом президенту, який агітує за НУ, а її лідери тим часом «співпрацюють» з регіоналами, та ще й крадуть землю в територіальної громади. Це все нагадує тих «горе-військових» в Афганістані, які, поки їх товариші гинули в горах, продавали зброю (калаші та набої) моджахедам за порцію анаші. Отакі й у нас виходить військові!