Руслана звернулася до українців: мусимо завтра знищити злочинний режим
19.01.2014 10:23
...Руслана Лижичко звернулася до громадян України із закликом «знищити злочинний режим». Про це йдеться у заяві Руслани, оприлюдненій на її офіційній інтернет-сторінці.

Наводимо текст документу повністю.

«Шановна громадо!

Правлячий режим свідомо загнав нас, Українців, у глухий кут. Мирний протест заборонено владою. А отже, людей штовхають на силові дії. Правосуддя немає, а значить, громадянам лишають самосуд. Всі національні багатства прибрані до одних рук, і не лише ми знаємо, до яких. Європейське, цивілізоване майбутнє чесного Українця вкрадено групою узурпаторів, які пообіцяли народу одне, а зробили інше, на догоду інтересам однієї сім'ї та іншої держави.

Саме тому ми не маємо іншого виходу, окрім реальних і радикальних дій. Що ми мусимо зробити?

Ми мусимо завтра, зібравшись на Народне Віче, знищити діючий злочинний режим.

Ми повинні повалити існуючий лад: заблокувати усе вище керівництво держави у їхніх розкішних заміських резиденціях, одночасно захопивши будівлі Адміністрації президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради та ЦВК.

Ми повинні завтра, за один день, сформувати на майдані новий Український Уряд, Парламент, міліцію та інші органи влади. Наша країна це вже проходила – у 1991 році, коли був прийнятий Акт проголошення незалежності України і відбувалося формування органів державної влади. Те саме ми мусимо зробити завтра, включно із припиненням дії чинної Конституції та проголошенням нових основоположних законів найпершої необхідності.

Ми мусимо захопити і утримати владу у своїх руках, у руках народу.

Всією повнотою державної влади в Україні та найвищими владними повноваженнями Народне Віче має наділити Раду Майдану – як перехідний орган, який призначить нові вибори в усі органи влади – як державної, так і місцевої.

Новосформована Українська міліція має ув’язнити найвище керівництво держави з метою проведення чесного і відкритого розслідування їхніх злочинів.

Щоб не допустити введення військ до Києва, ми заблокуємо усі транспортні магістралі столиці. Автомайдан забезпечить блокування в’їздів до міста по всіх напрямках. Тільки так, рішучими діями ми зможемо скинути пануючий сьогодні антиукраїнський конституційний лад і затвердити сильну, могутню соборну Українську Державу. Слава Україні!»